In the News

Improve Digital en Tradecast starten samenwerking

www.fonkonline.nl, 13.07.2016

 

Improve Digital en TradeCast, kondigen hun partnership aan op het gebied van programmatic video advertenties. Improve Digital is internationaal leverancier van programmatic video advertising en TradeCast levert wereldwijd te ontvangen, interactieve tv-zenders die via internet beheerd, geprogrammeerd en geëxploiteerd kunnen worden. 

 
Tradecast implementeert het Improve Digital platform standaard in haar systeem. Op deze wijze krijgen interactieve TV zenders van Tradecast direct toegang tot de technologie van Improve Digital. Hiermee kunnen zij vrijwel direct inkomsten uit de verkoop van  video-advertenties realiseren.
 
Marrio Schepers, CCO Tradecast geeft aan dat de partnership met Improve Digital naadloos aansluit op de toekomstvisie van TradeCast. ‘Met de technologieën van TradeCast ervaren de kijkers het nieuwe TV kijken en bieden wij onze Channel-owners een nieuw en unieke manier van video broadcasting aan. Met deze samenwerking realiseren wij een toekomst bestendig revenue model voor onze channel-owners en gepersonaliseerde video advertenties voor de eindgebruikers.’
 
Improve Digital heeft net als TradeCast haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland met een sterke focus op internationale expansie.