In the News

Improve digital sluit partnership met TradeCast

www.adformatie.nl, 13.07.2016

 

Interactieve tv-zenders van TradeCast krijgen direct toegang tot de technologie van Improve Digital.

 

TradeCast levert wereldwijd te ontvangen, interactieve tv-zenders die via internet beheerd, geprogrammeerd en geëxploiteerd kunnen worden. De startup, met hoofdkantoor in Zwolle, ontving in september een investering van 1,2 miljoen euro. Het geld is bedoeld als een goede eerste stap richting wereldwijde uitrol die gepland staat voor 2016. 

 

 

Dankzij de samenwerking met Improve Digital krijgen interactieve tv-zenders van Tradecast direct toegang tot de technologie van Improve Digital en kunnen zij inkomsten uit de verkoop van  video-advertenties realiseren. Beide partijen zeggen hiermee in te spelen op de verandering van traditionele tv naar cloud-based tv-kanalen, waardoor marketeers en adverteerders steeds meer op zoek zijn naar nieuwe online advertentiemogelijkheden waarin video centraal staat. 

 

Key account manager Mark de Weerd van Improve Digital: ‘Met een partner als TradeCast zijn we in staat de markt kennis te laten maken met nieuwe vormen van online video advertising, zoals het vertonen van video advertenties tjidens live uitzendingen, maar ook nieuwe advertentievormen die toepasbaar zijn op video-on-demand content.’